Hasta La Vista houdt zich bij het bereiden van paella zo dicht mogelijk bij de klassieke methode van Valencia, waar de paella oorspronkelijk vandaan komt.

De kracht van paella is de combinatie van zoveel ingrediënten, van vlees én schaaldieren, groenten, kruiden en rijst.

Bij de bereiding kom konijn en kip eerst aan bod. Daarvoor gebruikt Hasta La Vista de schouderstukjes van het konijn, dat zijn de minst droge onderdelen, en de boutjes van de kip, die zijn het smeuïgst.  Daarna worden volgende ingrediënten aan de pan toegevoegd: spek, chorizo, ajuin, groene en rode paprika’s en schijfjes wortel.

Nadien wordt de rijkdom van de zee aan de paellaschotel toegevoegd: inktvisringen, gevolgd door gamba’s, scampi’s en schijfjes citroen.

De rijst wordt intussen ongekookt aan de paella toegevoegd samen met de kippebouillon, waardoor de rijst rustig de tijd heeft om alle smaken van de ingrediënten rustig kan opslorpen. Om te kruiden gebruikt Hasta La Vista echte saffraan uit Valencia.

Print Friendly, PDF & Email